Ervaringen

Klantervaringen

Bekijk vooral ook de 18 aanbevelingen op het LinkedIn profiel van oprichter Frank Deuring.

Charlotte Janus – Voorzitter Young Sogeti.

Als voorzitter van Young Sogeti heb ik contact gehad met Frank Deuring. Hij heeft voor een leuk gezelschap van ons een interessante collegetour gegeven en een workshop aanvullend daarop. Frank kan goed voor een groep staan en past als wandelende fout goed in het thema. Het waren goede sessies waar diverse collega’s van mij veel aan gehad hebben.

Maaike Pot – Lid van de Jongerencommissie Register Belastingadviseurs.

Tijdens de Register Belastingadviseurs dag op 16 juni 2017 volgden tientallen belastingadviseurs en accountants de interactieve workshop “FoutenFabriek” van Frank Deuring.

Deze workshop werd als zeer ‘verrassend’ en ‘positief’ door de deelnemers ervaren.
Frank legt op een vermakelijke manier uit waarom je juist leert van het maken van fouten, iets wat in onze werkomgeving een taboe is. De afwisseling van theorie en oefeningen zorgt voor een boeiende workshop, waarbij actieve deelname gestimuleerd wordt”.

 


Anne Minke Mulder. Orthopedagoog.

“Ik ben bewuster geworden van het feit dat fouten maken oké is. Je mag gewoon jezelf zijn. Je gaat iets doen en daarbij kan het gebeuren dat je fouten maakt. Het gaat erom wat je ermee doet. En ik twijfel minder. Zal ik het wel of niet doen? Ik heb meer lef gekregen om dingen aan te pakken. De workshop heeft ervoor gezorgd dat ik genoeg vertrouwen kreeg om mijn eigen bedrijf te beginnen.”


Lonneke Rentinck. HR-adviseur.

“Ik heb de training een dag voor de eindverdediging van mijn scriptie gevolgd. Ondanks dat ik ruim op tijd in het lokaal was om alles klaar te zetten en de apparatuur te testen, ging er van alles fout. De genodigden waren te laat, de beamer liep vast en de afstandsbediening stopte ermee waardoor mijn sheets vastliepen. Gelukkig had ik de spirit van de training nog in mijn achterhoofd. Het hoeft niet allemaal perfect, accepteer de situatie zoals deze is en maak er het beste van. Omdat ik de tips uit de training                                                     toepaste, bleef ik dus rustig en ben ik afgestudeerd met                                                   een dikke acht.”


Linda Roos. Eigenaar Linda Roos & Media.

“Ik ben er een stuk relaxter in geworden. Fouten maken is niet alleen menselijk, het mag ook. Fouten mogen er zijn. Als je fouten maakt, kom je verder. Als altijd alles maar goed gaat en je nooit kritiek of feedback ontvangt, kun je jezelf ook niet verbeteren. En ik heb gemerkt dat wanneer ik een fout heb gemaakt, ik daarna een stuk alerter ben.”

 


Video aanbevelingenOverige klanten

Share Button